Sødmefulde Snapse


 

Samsø BlåbærSnaps
er en frugtsmagende snaps fremstillet af økologiske blåbær. Velegnet til aperitif, mørk billede chokolade, ost og desserter. Lagret på fransk egetræsfad i min.
3 måneder for at give snapsen mere dybde og flere smagstoner. Ufiltreret. Uden kunstige smags- og
farvestoffer.

   

Samsø FigenSnaps

Samsøs milde mikroklima gør, at SamsøAperitif har egne figentræer. De modne, saftige figner er brugt til denne smagfulde specialitet. Velegnet til kaffe, is og desserter. Nydes kølig. Ufiltreret for at bevare alle smagsnuancer og helt uden kunstige smags­ og farvestoffer.

 

Samsø HavtornSnaps
er en let og sød­syrlig snaps fremstillet af Havtornbær, også kaldet Nordens Citron. Velegnet til aperitif, desserter, is og kager. Ufiltreret for at bevare alle smagsnuancer. Uden kunstige smags­ og farvestoffer.

 

Samsø HindbærSnaps

er en let snaps med meget bærsmag. fremstillet af saft fra økologiske og udsøgte bær. kager. Ufiltreret for at bevare alle smagsnuancer og helt uden kunstige smags­ og farvestoffer.

Velegnet til desserter, is, tærter og andre

 

 

Samsø HyldeblomstSnaps

er en romantisk, sødmefuld drik med smag af honning og græs. De modne, saftige figner er brugt til denne smagfulde specialitet. Velegnet til kaffe, is, kager og desserter. Nydes kølig.

Ufiltreret for at bevare alle smagsnuancer og helt uden kunstige smags­ og farvestoffer.

 

 

Samsø SolbærSnaps

er en mild, blød og bærsmagende snaps, der er yderst velegnet til aperitif, ost og desserter. Fremstillet af saft af økologiske solbær af sorten Ribes Nigrum. Lagret på fransk egetræstønde i min. 3 måneder for at give snapsen mere dybde og flere smagstoner. Ufiltreret. Uden kunstige smags­ og farvestoffer.

 

 


SamsøAperitif
Besservej 32-34 Tranebjerg
8305 Samsø

Tlf. 8659 3037
Email: kontor@samsoaperitif.dk

SamsøAperitif · Besservej 32-34 Tranebjerg · 8305 Samsø · Tlf. 8659 3037 · Email: kontor@samsoaperitif.dk · CVR.nr.: 26999286
^ top
Programmeret og hosted af nordicweb