Nyheder og Limited editions

SamsøAperitif præsenterer nyheder flere gange om året.
Desuden fremstiller vi specielle produkter i begrænset mængde (Limited editions).

Dette kan kun lade sig gøre på grund af virksomhedens fleksible arbejdsmetoder og vores interesse for produktudvikling.

 

Til Påsken fremstiller vi en påskesnaps til frokostbordet

 

Til foråret fremstiller vi HyldeblomstSnaps, Blomstermjød, Hyldeblomst-Vineddike og HyldeblomstSirup af tusindvis af hyldeblomster

Når køerne kommer på græs efter vinteren, begynder vores produktion af vores specialitet: Samsø Cremelikør, fremstillet af mælk fra jerseykøer, der græsser i Nordby Bakker.


Til sommeren fremstiller vi snaps af alle de kendte mørke bær, som solbær og blåbær, der kan leveres hele året. Vi fremstiller en PæreSnaps ­ og som noget nyt: HindbærSnaps, HindbærSirup og HindbærVineddike. I de to sidste produkter har vi medtaget frugtkødet fra hindbærrene for at give ekstra smag.

 

 

Til efteråret fremstiller vi en HybenSnaps og en BrombærSnaps. Og som spændende nyheder en HavtornSnaps, HavtornSirup og HavtornVineddike. Også vores StrandbærMjød af havtorn og hyben er klar og flasket.

 


Til den mørke vinter og ru halse fremstiller vi vores Samsø VinterVarmer gæret på slåenbær samt en hyggelig NøddeSnaps af hasselnødder.

Til jul og nytår har vi færdiggæret en JuleSnaps til frokostbordet, en SkaldyrsSnaps af chilier fra Samsø samt en FigenSnaps af vores egne figner.


 

SamsøAperitif
Besservej 32-34 Tranebjerg
8305 Samsø

Tlf. 8659 3037
Email: kontor@samsoaperitif.dk

SamsøAperitif · Besservej 32-34 Tranebjerg · 8305 Samsø · Tlf. 8659 3037 · Email: kontor@samsoaperitif.dk · CVR.nr.: 26999286
^ top
Programmeret og hosted af nordicweb